Skip to main content

Tryk og broderi

Et logo repræsenterer din virksomhed eller organisations visuelle identitet, dvs. hvem I er, og hvad I står for. Hos CEBRA Profil hjælper vi dig gerne med påsætning af logo og anden tekst på din arbejdsbeklædning, placeret efter ønske, både i form af tryk og broderi.

38 16 04 00info@cebraprofil.dk

Et tiltag med mange fordele

Med et synligt logo på arbejdsbeklædningen følger en lang række fordele. Først og fremmest vil det være med til at garantere din virksomhed eller organisation synlighed og genkendelighed. Dernæst er et synligt logo med til at signalere autoritet, professionalisme og samhørighed. Sidst, men ikke mindst, er et synligt logo på arbejdsbeklædningen et tiltag, der både er med til at markedsføre og personliggøre jeres organisation eller virksomhed. Ansatte, der bærer logoet, vil nemlig fungere som repræsentanter for, hvem I er, og hvad I står for.

Tryk

Tryk som påsætningsmetode giver et både skarpt og detaljeret resultat. Med denne metode kan du frit vælge mellem alle farver, endda med glidende overgang. Tryk er velegnet til mange typer af arbejdsbeklædning, men særligt velegnet til vandtæt tøj og knap så velegnet til strik- og fleeceprodukter.

Broderi

Med broderi som påsætningsmetode opnår du et resultat med en lang levetid. Broderiet består nemlig af tekstil, som gør, at både form og farve holder bedre, selv efter hyppig vask, lyspåvirkning og anden form for slid. Broderi er, modsat tryk, særligt velegnet til strik- og fleeceprodukter, men ikke til vandtæt arbejdsbeklædning, da nålene vil beskadige det vandtætte materiale.

Ønsker I at opnå større synlighed og genkendelighed?